Lancering nieuwe Strakvlak website

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de vernieuwde Strakvlak.nl website sinds gisteren officieel live is! Op Strakvlak.nl vindt u alle informatie rondom egalisatieschuiven van Strakvlak.

Neem eenvoudig contact op via één van onze formulieren of vraag een vrijblijvend een demo aan van onze experts. Zo kunt u de Strakvlak proberen en tegelijkertijd al uw vragen stellen. Hier vindt u al onze egalisatieschuiven. 

Bent u trouwens al bekend met ons nieuwste model, de Strakvlak LSR? Bij Strakvlak.nl bieden we een breed assortiment aan egalisatieschuiven aan. Een van de modellen die wij met trots presenteren is de Strakvlak LSR. 

De Strakvlak LSR egalisatieschuif maakt het uitzetten van referentiepunten overbodig. Dankzij de geïntegreerde laserontvanger volgt de schuif het door de laser aangegeven profiel nauwkeurig. Dit betekent dat het oppervlak stap voor stap kan worden geëgaliseerd zonder handmatige aanpassingen.

Strakvlak LSR kopen

De LSR; het nieuwste model


Strakvlak assortiment

Bekijk ons aanbod

Bekijk ons volledige productaanbod en ontdek hoe onze Strakvlakken u kunnen helpen om uw projecten sneller en preciezer uit te voeren, terwijl tegelijkertijd de fysieke inspanningen worden verminderd.

Neem contact op

(076) 541 5073
info@strakvlak.nl
Stel je vraag via Whatsapp
Veldsteen 25, 4815 PK te Breda

Volg ons

Volg ons op Facebook.
Bekijk onze video’s op YouTube.
Scroll naar boven