Strakvlak kopen?

De Strakvlak stratenmakerspullen kunt u eenvoudig online bestellen via de webshop van onze hoofdleverancier Visser & Visser. Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan de fysieke winkel in Breda waar de Strakvlak te koop is. Via onderstaande knoppen wordt u direct naar de website van Visser & Visser verwezen. Daardoor gaat u van de Strakvlak site af en kunt u op de Visser & Visser webshop verder gaan met het bestel proces. Naast de verschillende Strakvlak types kunt u ook losse Strakvlak onderdelen en extra accessoires bestellen, om zo het maximale uit uw Strakvlak bak te halen.

Heeft u verder nog vragen over een Strakvlak set of wilt u een persoonlijke demonstratie ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met Visser & Visser via het telefoonnummer in de header of via onderstaande knoppen.

Strakvlak LSR

NIEUW! de lasergestuurde, zelfnivellerende Strakvlak LSR

Met de nieuwe Strakvlak LSR wordt egaliseren nog makkelijker. Deze laser gestuurde Strakvlak is volledig zelf-nivellerend dankzij een geavanceerde laser besturingscomputer, draadloze ontvangers en krachtige levelmotoren. Het uitzetten van referentiepunten is hierdoor niet meer nodig!

Scroll naar boven