STRAKVLAK LSR LASERGESTUURD | 126 CM

Artnr: s4701

Strakvlak met Laser
€8.950,00 excl. btw
(076) 541 5073
info@strakvlak.nl
Stel je vraag via Whatsapp
Veldsteen 25, 4815 PK Breda

Specificaties

AandrijvingHandmatig
Breedte126 cm
Gewicht49 kg
WielMassief kunststof
MerkStrakvlak
Instructie documentNederlands, Duits en Engels
Extra informatieNederlands, Duits en Engels

DE LASERGESTUURDE EN ZELF-NIVELLERENDE STRAKVLAK LSR

Voordat de Strakvlak werd geïntroduceerd, was het afreien of egaliseren van een zandbed een tijdrovende en intensieve klus. Er moeten referentiepunten worden uitgezet, om vervolgens met een waterpas of afreilat het bedding te egaliseren. De Strakvlak heeft deze klus aanzienlijk efficiënter, sneller en aangenamer gemaakt. Toch blijft het uitzetten van referentiepunten nog steeds een tijdrovende klus is.

Door dit proces volledig onder de loep te nemen, is daar na jaren van ontwikkeling de Strakvlak LSR! Deze innovatieve Strakvlak met laser elimineert de noodzaak om referentiepunten in het werkvak uit te zetten en maakt het egaliseren nog eenvoudiger dan met de originele Strakvlak modellen. Hierdoor kan de hele klus in een mum van tijd worden uitgevoerd, met aanzienlijk minder moeite

INBEGREPEN BIJ DE STRAKVLAK LSR

2 x Makita accu’s
2 x Laser ontvanger

UITZETTEN VAN REFERENTIEPUNTEN NIET MEER NODIG

Met de Strakvlak LSR egalisatieschuif is het uitzetten van referentiepunten in het werkvak niet meer nodig. De laserontvanger volgt het door de laser aangegeven profiel, waardoor het oppervlak stap voor stap geëgaliseerd kan worden. Een computer in de Strakvlak LSR control box stuurt de elektrische levelmotoren aan, die de positie van de zijwielen ten opzichte van het egalisatiebord automatisch aanpassen. Zo volgt het egalisatiebord de laser en volgen die wielen het terrein.

SNEL, EENVOUDIG EN TUSSENTIJDS BIJ TE STUREN

De Strakvlak met laser is gebaseerd op de Strakvlak IV met één egalisatieblad met een vaste breedte van 126 cm. Voor de aansturing van de levelmotoren voor het nivelleren is de Strakvlak LSR uitgerust met hoogwaardige, verwisselbare Makita-accu’s. De bedieningsarm is voorzien van een eenvoudige knopbediening. Hiermee kunnen de Levelmotoren geactiveerd en gedeactiveerd worden, en kan de gebruiker het nulpunt op de linker- en rechter- laserontvanger tussentijds afzonderlijk wijzigen. Dit is ideaal voor het aanpassen van het profiel, bijvoorbeeld bij een straatkolk. Meer weten over de Strakvlak LSR? Kijk op onze website of neem contact op voor een vrijblijvende demonstratie.

Waarom een STRAKVLAK LSR?

Ontdek en ervaar het nieuwste Strakvlak model.
Lasergestuurd, zelf nivellerend en eenvoudige knopbediening.
100% vrijblijvende demonstratie en deskundig advies!
Gratis verzending binnen Nederland.
Ideaal in combinatie met dubbel-afschotlaser.
Aanbevolen door Vakorganisaties en ARBO-instellingen.

BEKIJK DE STRAKVLAK MET LASER IN ACTIE

Scroll naar boven