STRAKVLAK VII DUO | 210 – 303 CM

Artnr: s4640

strakvlak breed vii
€1.325,00 excl. btw
(076) 541 5073
info@strakvlak.nl
Stel je vraag via Whatsapp
Veldsteen 25, 4815 PK te Breda

Specificaties

Gewicht45 kg
Werkbreedte210-303 cm
Wieldiameter250 mm
Hoogte bedieningsstuur70-90 cm
WielMassief kunststof
Stelhoogte wielen-45 mm tot +175 mm
MerkStrakvlak

STRAKVLAK VII DUO: TWEE-PERSOONSMODEL VOOR EXTRA BREDE OPPERVLAKTES

De Strakvlak VII Duo is het breedste model uit de Strakvlak-serie en speciaal ontworpen voor extra brede oppervlaktes. Deze egalisatieschuif is verstelbaar van 210 tot 303 cm en ideaal voor gebruik door één of twee personen. De traploos verstelbare werkbreedte, de verstelbare basisarm en de robuuste, lichtgewicht kunststof wielen die in hoogte verstelbaar zijn, zorgen ervoor dat je ergonomisch en efficiënt kunt werken met een rechte rug. Daarom is dit model perfect om zandbanen, gazons en grindpaden tot 3 meter snel en nauwkeurig te egaliseren.

WAAROM EEN TWEE-PERSOONS UITVOERING?

De Strakvlak VII Duo wordt ingezet wanneer er behoefte is om breder dan 210 cm te werken. Bijvoorbeeld voor het egaliseren van paden tot 3 meter breed, zoals fietspaden van 10 tegels breed. Met twee personen kun je in één keer het hele pad egaliseren en om vervolgens de tegels te leggen. Het wordt afgeraden om dit model alleen te gebruiken vanwege de zware belasting en mogelijke onnauwkeurigheid bij het werken met zand of andere zware grondstoffen. Wil je er vooral in je eentje meewerken dan adviseren wij om te kijken naar de Strakvlak IV DV die een maximale werkbreedte van 210 cm heeft.

IN SPECIFIEKE GEVALLEN

In zeer specifieke situaties kan de Strakvlak VII Duo wel in een bredere stand door één persoon worden gebruikt. Denk hierbij aan toepassingen waarbij gewerkt wordt met lichtere grondstoffen of vloeibaar gravel, zoals bij tennisbanen. Deze materialen vereisen minder kracht om te egaliseren. Hierdoor kan één persoon de Strakvlak met een grote werkbreedte bedienen zonder dat het proces onnauwkeurig of te zwaar wordt. De Strakvlak is dus veelzijdig inzetbaar, en goed geschikt voor verschillende toepassingen.

Waarom een STRAKVLAK VII DUO?

Twee-persoons uitvoering voor zeer brede oppervlaktes.
Aanbevolen door Vakorganisaties en ARBO-instellingen.
Verstelbare werkbreedte van 210 – 303 cm.
Gratis verzending binnen Nederland.
Uw rug wordt gespaard door verstelbare wielen en basisarm.
Egalisatieblad kan zowel vlak als in dakprofiel.

BEKIJK ONZE NIEUWSTE STRAKVLAK IN ACTIE

Scroll naar boven