STRAKVLAK III DV | 70 – 120 CM

Artnr: s4634

Strakvlak III DV zijkant
€725,00 excl. btw
(076) 541 5073
info@strakvlak.nl
Stel je vraag via Whatsapp
Veldsteen 25, 4815 PK te Breda

Specificaties

Gewicht23,25 kg
Werkbreedte70-120 cm
Wieldiameter250 mm
Hoogte bedieningsstuur70-90 cm
WielMassief kunststof
Stelhoogte wielen-45 mm tot +175 mm
MerkStrakvlak

Strakvlak III DV: IDEAAL VOOR GROF VOORBEWERKEN

De Strakvlak III DV is, met zijn smalle werkbreedte, perfect voor het snel en grof voorbewerken van ondergronden. Dankzij het egalisatieblad van minimaal 70 cm breed kan deze Strakvlak moeiteloos materiaal verplaatsen zonder veel overmatige inspanning. Dit compacte model is daardoor beter voor de voorbewerking dan zijn bredere tegenhangers. Die modellen hebben een veel grotere werkbreedte en dit maakt het verplaatsen van grote hoeveelheden zand een stuk minder aangenaam. Dit smalle Strakvlak type wordt daarom ook veel gebruikt in combinatie met de bredere Strakvlak IV DV. Deze modellen vullen elkaar perfect aan: de smalle Strakvlak verzorgt de voorbewerking, terwijl de bredere egalisatieschuif zorgt voor het nauwkeurige afreiwerk.

COMPACT, ROBUUST EN ERGONOMISCH

Bij de ontwikkeling van de Strakvlak modellen is veel aandacht besteed aan ergonomie. Deze egalisatieschuif werd dan ook zeer positief ontvangen door ARBO-instellingen. Daarnaast wordt de Strakvlak gemaakt van hoogwaardige materialen en elk onderdeel is vervangbaar. Alle losse onderdelen zijn afzonderlijk verkrijgbaar bij Visser & Visser, wat de Strakvlak robuust en duurzaam maakt.

INSTELBARE WERKBREEDTE VAN 70 TOT 120 CM

De Strakvlak III DV heeft een instelbare werkbreedte van 70 tot 120 cm. Deze instelbaarheid is traploos, wat betekent dat er variabele hoogtes en breedtes zijn. De werkbreedte kan je daardoor met grote precisie en naar wens afstellen. Het instellen van de werkbreedte is eenvoudig: draai de oogmoeren los en stel vervolgens de gewenste werkbreedte in. Het is zelfs mogelijk om een dakprofiel in te stellen.

Waarom een STRAKVLAK III DV?

Perfect voor de grove voorbewerking.
Aanbevolen door Vakorganisaties en ARBO-instellingen.
Verstelbare werkbreedte van 70 – 120 cm.
Gratis verzending binnen Nederland.
Uw rug wordt gespaard door verstelbare wielen en basisarm.
Egalisatieblad kan zowel vlak als in dakprofiel.

BEKIJK ONZE NIEUWSTE STRAKVLAK IN ACTIE

Scroll naar boven