Strakvlak en Visser & Visser

Strakvlak is een product van Visser & Visser; een familiebedrijf uit Breda dat al meer dan 60 jaar actief is als groothandel in de grond- weg- en waterbouw. Visser & Visser staat bekend om het grote assortiment en heeft veel vakkennis op het gebied van meten, bouwen en bebakenen. Deze rijke geschiedenis en ervaring in het leveren van hoogwaardige tuin- en stratenmakers gereedschappen vormden de basis voor de ontwikkeling van de Strakvlak.

Functioneel en ergonomisch verantwoord

De doorbraak van de Strakvlak gaat terug naar 2009. Het idee voor de Strakvlak egalisatieschuif ontstond vanuit directe observaties en feedback van hoveniers en stratenmakers. Professionals in het veld gaven aan dat traditioneel afreigereedschap vaak zwaar, onhandig en belastend voor het lichaam is. Dit ging ten koste van de productiviteit en vooral gezondheid van de gebruikers. De behoefte aan een ergonomisch en efficiënt hulpmiddel voor het afreien was dan ook groot. Daarom startte Visser & Visser met het ontwikkelen

Strakvlak vertegenwoordigers
Strakvlak LSR

van een innovatieve oplossing voor de tuin- en bestratingsbranche. Dat werd Strakvlak: het afreimaatje dat functioneel en ergonomisch verantwoord is. Logisch dat de Visser & Visser Strakvlak door Vakorganisaties en arbo-instellingen met open armen werd ontvangen!

Constante vernieuwing en ontwikkeling

Ondanks dat succes bleef Visser & Visser investeren in technologie en ontwerp om de Strakvlak producten verder te verbeteren en aan te passen aan de veranderende behoeften van de markt. Zo konden in 2015 de vernieuwde en verbeterde modellen geïntroduceerd worden: met hogere zijplaten voor betere referentie, een ruimere werkbreedte, een dakprofieloptie en plattere wielen. Daarnaast werden ook accessoires zoals een zaadhark en een bezem ontwikkeld om de functionaliteit van de Strakvlak egalisatieschuiven verder te optimaliseren. Het uitzetten van referentiepunten bleef echter nog steeds een tijdrovende klus. Na bijna drieënhalf jaar van ontwikkeling en uitgebreid testen, lanceerde Visser & Visser in juni 2023 als antwoord hierop een lasergestuurd en zelfnivellerend model: de Strakvlak LSR. Hiermee kan snel en gemakkelijk een vlakke waterpas of enkel / dubbelzijdige helling worden gemaakt. De Strakvlak LSR maakt het egalisatiewerk dus nog gemakkelijker!

Het Strakvlak-team staat altijd voor u klaar!

Visser & Visser – Strakvlak onderscheidt zich in de markt door een bijzonder pro-actieve en klantgedreven houding, een zeer breed assortiment in combinatie met veel vakkennis. Onze klanten weten inmiddels dat wij altijd voor hen klaarstaan, open staan voor feedback en verbeteringen en met hen mee denken. Wij vinden kwaliteit, betrouwbaarheid, korte lijnen en snel schakelen belangrijk. Maak kennis met onze goede service, flexibiliteit en de mogelijkheid om snel te leveren, als het moet nog dezelfde dag!

Heeft u vragen over Strakvlak of wilt u het gemak van de Strakvlak egalisatieschuif zelf ervaren? Het Strakvlak-team staat altijd voor u klaar. Vraag nu een gratis en vrijblijvende demo aan, of neem contact met ons op. Dat kan uiteraard telefonisch, maar ook via e-mail, Whatsapp of het contactformulier op onze website.

Strakvlak gebruikt
Scroll naar boven