STRAKVLAK IV DV BREED| 117 – 120 CM

Artnr: s4635

Strakvlak breed IV
€950,00 excl. btw
(076) 541 5073
info@strakvlak.nl
Stel je vraag via Whatsapp
Veldsteen 25, 4815 PK te Breda

Specificaties

Gewicht31,20 kg
Werkbreedte117-210 cm
Wieldiameter250 mm
Hoogte bedieningsstuur70-90 cm
WielMassief kunststof
Stelhoogte wielen-45 mm tot +175 mm
MerkStrakvlak

STRAKVLAK IV DV: HET POPULAIRSTE STRAKVLAK-MODEL

De Strakvlak IV DV is het populairste model in de Strakvlak-serie. Het was het eerste egalisatie product dat door de ARBO werd omarmd, en het heeft de markt voor egalisatie gereedschap volledig veranderd. Dit innovatieve artikel maakt het mogelijk om het intensieve en tijdrovende egalisatiewerk te versnellen zonder extra fysieke belasting. Sinds de lancering in 2009 is het snel populair geworden. Vertegenwoordigers van Visser & Visser reisden het hele land door om de Strakvlak te demonstreren. Al snel bleek hoe groot de behoefte in de branche was. Tegenwoordig is dit product een onmisbaar hulpmiddel in de groenvoorziening en bestratingssector.

DE EGALISATIESCHUIF VOOR NAUWKEURIGE AFWERKING

Deze uitvoering is ontworpen voor de egalisatie. Hiermee kun je snel en efficiënt het te egaliseren terrein afreien. De Strakvlak IV DV wordt vaak gebruikt in combinatie met de smallere Strakvlak III DV, die perfect is voor grove voorbewerking. Zodra het zand of grind goed verdeeld is, kun je met de Strakvlak IV DV het zandbed nauwkeurig afwerken. Beide varianten worden vaak in combinatie verkocht omdat ze elkaar perfect aanvullen.

VEEL VERSCHILLENDE AFSTELMOGELIJKHEDEN

Om de gebruiker optimaal gemak te bieden beschikt de Strakvlak IV DV over talrijke afstelmogelijkheden. De werkbreedte van het egalisatiebord is traploos instelbaar van 117 tot 210 cm. De wielen zijn gemaakt van duurzaam, lichtgewicht kunststof en zijn onderhoudsvrij. De hoogte van de wielen kan in stappen van 0,5 cm worden aangepast aan de zijplaten. Daarnaast is de basisarm ook in hoogte verstelbaar. Dit maakt het product zeer ergonomisch en aanpasbaar aan specifieke wensen.

AFREIEN MET EEN RECHTE RUG

Door met een Strakvlak te werken, bescherm je je rug tegen fysieke klachten. Het is dan ook een ergonomisch verantwoord hulpmiddel voor stratenmakers en hoveniers. Niet voor niets adviseren en loven Vakorganisaties en diverse ARBO-instellingen het gebruik en werking van de Strakvlak. Waar je vroeger in een geforceerde houding met een kromme rug moest werken, kun je nu egaliseren met een rechte rug dankzij de Strakvlak.

Waarom een STRAKVLAK IV DV?

Perfect voor het nauwkeurige afreiwerk.
Aanbevolen door Vakorganisaties en ARBO-instellingen.
Verstelbare werkbreedte van 117 – 210 cm.
Gratis verzending binnen Nederland.
Uw rug wordt gespaard door verstelbare wielen en basisarm.
Egalisatieblad kan zowel vlak als in dakprofiel.

BEKIJK ONZE NIEUWSTE STRAKVLAK IN ACTIE

Scroll naar boven